اصول روش های نگهداری مواد غذایی
پنجشنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۳۹ ق.ظ
برای دریافت فایل ها به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
حجم: 1.06 مگابایت
جلسه دوم
حجم: 1.45 مگابایت
جلسه سوم
حجم: 1.97 مگابایت
جلسه چهارم
حجم: 2 مگابایت
جلسه پنجم - Freezing part1
حجم: 1.1 مگابایت
جلسه ششم - freezing part 2
حجم: 718 کیلوبایت
جلسه هفتم - drying
حجم: 1.1 مگابایت
جلسه هشتم - sterilization
حجم: 1011 کیلوبایت
جلسه دهم - chemical