اصول روش های نگهداری مواد غذایی
پنجشنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۳۹ ق.ظ
برای دریافت فایل ها به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

حجم: 1.06 مگابایت
جلسه دوم

حجم: 1.45 مگابایت
جلسه سوم

حجم: 1.97 مگابایت
جلسه چهارم

حجم: 2 مگابایت
جلسه پنجم - Freezing part1

حجم: 1.1 مگابایت
جلسه ششم - freezing part 2

حجم: 718 کیلوبایت
جلسه هفتم - drying

حجم: 1.1 مگابایت
جلسه هشتم - sterilization

حجم: 1011 کیلوبایت
جلسه دهم - chemical