پاتوق دانشجویان رشته تغذیه علوم پزشکی وارستگان

پاتوق دانشجویان رشته تغذیه علوم پزشکی وارستگان

اصول روش های نگهداری مواد غذایی

پنجشنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۳۹ ق.ظ

برای دریافت فایل ها به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

جلسه اول
دریافت
حجم: 1.06 مگابایت
جلسه دوم
دریافت
حجم: 1.45 مگابایت
جلسه سوم
دریافت
حجم: 1.97 مگابایت
جلسه چهارم
دریافت
حجم: 2 مگابایت
جلسه پنجم - Freezing part1
دریافت
حجم: 1.1 مگابایت
جلسه ششم - freezing part 2
دریافت
حجم: 718 کیلوبایت
جلسه هفتم - drying
دریافت
حجم: 1.1 مگابایت
جلسه هشتم - sterilization
دریافت
حجم: 766 کیلوبایت
جلسه نهم - concentration
دریافت
حجم: 1011 کیلوبایت
جلسه دهم - chemical 
دریافت
حجم: 870 کیلوبایت
fermentation (امتیازی)
دریافت
حجم: 488 کیلوبایت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
Food vector created by freepik - www.freepik.com