اثر فرآیند بر مواد غذایی
چهارشنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۵، ۰۸:۵۲ ب.ظ
برای دریافت فایل ها به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
جلسات اول و دوم
دریافت
حجم: 5.28 مگابایت
اثر حرارت بر مواد غذایی (مجازی)
دریافت
حجم: 3.22 مگابایت
علل بیاتی و مضرات استفاده از جوش شیرین (مجازی)
دریافت
حجم: 2.32 مگابایت
اثر کاربرد آفت کشها ی مصرفی در کشاورزی بر ترکیبات مواد غذایی (مجازی)
دریافت
حجم: 2.13 مگابایت
غنی سازی مواد غذایی (مجازی)
دریافت
حجم: 1.9 مگابایت
اثر فرایند تداخلات غذا و دارو
دریافت
حجم: 431 کیلوبایت
مدیریت و برنامه ریزی غذایی در شرایط بحران
دریافت
حجم: 1.85 مگابایت
(ارائه دانشجویان)
دریافت
حجم: 3.33 مگابایت
(ارائه دانشجویان)
دریافت
حجم: 1.33 مگابایت
(ارائه دانشجویان)
دریافت
حجم: 3.75 مگابایت
(ارائه دانشجویان)
دریافت
حجم: 7.24 مگابایت
(ارائه دانشجویان)
دریافت
حجم: 927 کیلوبایت
(ارائه دانشجویان)
دریافت
حجم: 795 کیلوبایت
(ارائه دانشجویان)
دریافت
حجم: 890 کیلوبایت