پاتوق دانشجویان رشته تغذیه علوم پزشکی وارستگان

پاتوق دانشجویان رشته تغذیه علوم پزشکی وارستگان

اثر فرآیند بر مواد غذایی

چهارشنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۵، ۰۸:۵۲ ب.ظ

برای دریافت فایل ها به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

جلسات اول و دوم 

دریافت
حجم: 5.28 مگابایت

اثر حرارت بر مواد غذایی (مجازی)

دریافت
حجم: 3.22 مگابایت

علل بیاتی و مضرات استفاده از جوش شیرین (مجازی)

دریافت
حجم: 2.32 مگابایت

اثر کاربرد آفت کشها ی مصرفی در کشاورزی بر ترکیبات مواد غذایی (مجازی)

دریافت
حجم: 2.13 مگابایت

غنی سازی مواد غذایی (مجازی)

دریافت
حجم: 1.9 مگابایت

اثر فرایند تداخلات غذا و دارو

دریافت
حجم: 431 کیلوبایت

مدیریت و برنامه ریزی غذایی در شرایط بحران

دریافت
حجم: 1.85 مگابایت

 (ارائه دانشجویان)

دریافت
حجم: 3.33 مگابایت

 (ارائه دانشجویان)

دریافت
حجم: 1.33 مگابایت

(ارائه دانشجویان)

دریافت
حجم: 3.75 مگابایت

(ارائه دانشجویان)

دریافت
حجم: 7.24 مگابایت

(ارائه دانشجویان)

دریافت
حجم: 927 کیلوبایت

(ارائه دانشجویان)

دریافت
حجم: 795 کیلوبایت

(ارائه دانشجویان)

دریافت
حجم: 890 کیلوبایت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
Food vector created by freepik - www.freepik.com