پاتوق دانشجویان رشته تغذیه علوم پزشکی وارستگان

پاتوق دانشجویان رشته تغذیه علوم پزشکی وارستگان

میکروب شناسی مواد غذایی

يكشنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۵۷ ب.ظ

برای دریافت فایل ها به ادامه مطلب مراجعه نمایید.


دریافت
عنوان: مقدمه و تاریخچه
حجم: 499 کیلوبایت



دریافت
عنوان: bacteria 1
حجم: 496 کیلوبایت



دریافت
عنوان: bacteria 2
حجم: 534 کیلوبایت



دریافت
عنوان: bacteria 3
حجم: 684 کیلوبایت



دریافت
عنوان: bacteria 4
حجم: 618 کیلوبایت



دریافت
عنوان: bacteria 5
حجم: 648 کیلوبایت



دریافت
عنوان: bacteria 6
حجم: 1.02 مگابایت


دریافت
عنوان: bacteria 7
حجم: 543 کیلوبایت



دریافت
عنوان: bacteria 8
حجم: 604 کیلوبایت


دریافت
عنوان: fungi 1
حجم: 1.02 مگابایت


دریافت
عنوان: fungi 2
حجم: 864 کیلوبایت


دریافت
عنوان: fungi 3
حجم: 854 کیلوبایت


دریافت
عنوان: میکروبیولوژی شیر
حجم: 724 کیلوبایت


دریافت
عنوان: میکروبیولوژی گوشت
حجم: 478 کیلوبایت


دریافت
عنوان: میکروبیولوژی آبزیان
حجم: 432 کیلوبایت


دریافت
عنوان: میکروبیولوژی تخم مرغ
حجم: 774 کیلوبایت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
Food vector created by freepik - www.freepik.com