میکروب شناسی مواد غذایی
يكشنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۵۷ ب.ظ
برای دریافت فایل ها به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
دریافت
عنوان: مقدمه و تاریخچه
حجم: 499 کیلوبایت
دریافت
عنوان: bacteria 1
حجم: 496 کیلوبایت
دریافت
عنوان: bacteria 2
حجم: 534 کیلوبایت
دریافت
عنوان: bacteria 3
حجم: 684 کیلوبایت
دریافت
عنوان: bacteria 4
حجم: 618 کیلوبایت
دریافت
عنوان: bacteria 5
حجم: 648 کیلوبایت
دریافت
عنوان: bacteria 6
حجم: 1.02 مگابایت
دریافت
عنوان: bacteria 7
حجم: 543 کیلوبایت
دریافت
عنوان: bacteria 8
حجم: 604 کیلوبایت
دریافت
عنوان: fungi 1
حجم: 1.02 مگابایت
دریافت
عنوان: fungi 2
حجم: 864 کیلوبایت
دریافت
عنوان: fungi 3
حجم: 854 کیلوبایت
دریافت
عنوان: میکروبیولوژی شیر
حجم: 724 کیلوبایت
دریافت
عنوان: میکروبیولوژی گوشت
حجم: 478 کیلوبایت
دریافت
عنوان: میکروبیولوژی آبزیان
حجم: 432 کیلوبایت
دریافت
عنوان: میکروبیولوژی تخم مرغ
حجم: 774 کیلوبایت